ARLIS
CONSTRUCTION

Nëse keni ndonjë pyetje mbi projektet, apartamentet apo çmimet, ju lutemi të na kontaktoni dhe stafi ynë do t'i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

Kontaktoni


Kontakt

Na kontaktoni për çdo info apo pyetje që mund të keni:

Adresa

Rr. e Kavajës

Tiranë, Shqipëri


Telefoni

+355 48 201 010

+355 69 700 7777


E-mail

info@arlis.al

m.bebeti@arlis.al